Добрите момчета винаги поздравяват!!!

 


Не обичам да говоря за политика особено българска, но в последните няколко месеца ми се наложи, днес пак ще го направя. Повода за това е поздрава за довиждане на Ангел Джамбазки.
От години евро-бюрократите и техните лакей са пуснали своите туморни образования не само в Европа, а в по голяма част от света. Тоталитарният либерал-болшевизъм, който наложиха в западна Европа отдавна е погълнал всички европейски ценности, а космополитното общество не само се е примирило с това, ами всячески започна да защитава извратените каузи на либералите. Мултикултурализмът и гей обществото са новото нормално, а белият хетеросексуален мъж изповядващ християнските ценности е заклеймяван като новото зло. Последните няколко години основна цел на евро-либералите са източна Европа, последният бастион на европейските ценности. Медиите упорито дават поле за изява на разни леви и
LGBT+
активисти да сипят купища пропаганда и омраза, колко са лоши и нетолерантни хората в тази част на Европа, а НПО-тата никнат като гъби, спонсорирани от правителствата на държавите на запад и от влиятелни мултимилиардери с еврейски произход.

От  години консерваторите и националистите в Европейският Парламент са малцинство, но винаги са заставали на страната на правото и са отстоявали идеалите си. Унгария, Полша и България в последните години нееднократно са заявявали от трибуната в Брюксел, че либералната политика дърпа Европа към гибел. Не са еднократни примерите в който именно евродепутати от тази държави са изразявали бурното си недоволство от водената модерна лява политика, а един от най-големите критици е именно г-н Ангел Джамбазки, който преди два дни стана жертва на извратената политика на ЕС. Един нормален по нашите ширини поздрав за довиждане или здравей стана обект на множество дискусии. Мнозина от нас изпъваме ръка напред наподобявайки римският поздрав за да поздравим някой близък или приятел и го правим с най-чисти и уважителни помисли без към него да добавяме политически нотки и да го свързваме с режими от миналото. Онзи ден г-н Джамбазки изрази своето уважение към председателя на европейският парламент и както подобава на един истински джентълмен, той отправи своят поздрав за довиждане. Този жест на уважение, очевидно умишлено бе разтълкуван  като нацистки, а един от най-неудобните хора за либералните политици окупирали европейският парламент веднага бе заклеймен като нацист. Редица световни лидери и политици веднага се възползваха от това и техните изявления започнаха да изпълват социалните мрежи използвайки г-н Джамбазки за да си направят евтин ПиАр, а десетките либерални медии изпитаха оргазъм и побързаха за изригнат срещу него заклеймявайки го като най-голямото зло. Това обаче не може да учуди никого, защото знаем, че на плашливите либерали им трябва един малък сблъсък за да изпаднат в ужас и да изригнат поток от пацифистка, хуманистична и сантиментална риторика. В тази епоха на разпад всички ценности, на които европейската цивилизация е създала своята империя в света, сега потъва. Типично за този период е обръщането на значенията, при което тъмнината става светлина, грозното става красиво, жестокостта в добродетел, страхливостта в геройство.
Аз лично познавам Ангел Джамбазки макар и от далечното минало. Преди петнадесетина години имах честта да се запозная с него още когато беше член на младежкото ВМРО на едно събитие в Шумен. Успяхме да разменим няколко изречения и още тогава в него се усещаше пламъка, който гори в него. Винаги съм се съгласявал с думите му изречени от трибуната на ЕС и в българският парламент и като човек за когото съм гласувал, както той със своите изяви е заставам зад идеалите, сега и аз заставам зад него.
Ако Ангел е направил нещо грешно, то аз подкрепям грешката му. Ако е направил нещо лошо, то аз бих направил същото. Ако е изрекъл нещо което не се харесва на мнозинството, то аз подкрепям думите му и бих ги изрекъл многократно!!!
ДОБРИТЕ МОМЧЕТА ВИНАГИ ПОЗДРАВЯВАТ !!!


Коментари

Популярни публикации